Et Trygt Sted

OM MIG

Uddannelsesbaggrund

Jeg er oprindeligt uddannet socialrådgiver i januar 2001. Igennem mit arbejdsliv har jeg taget en masse kurser og kortere uddannelser. Af dem jeg bruger mest er:

Den Motiverende Samtale – som jeg elsker fordi man med få spørgsmål kan hjælpe folk til at finde ud af, hvor de er på vej hen og hvor de gerne vil hen. Jeg har kurser i at bruge metoden både individuelt og i gruppe og så er den blevet en del af den måde, jeg er i verden på. Aldrig at dømme men at stille nysgerrige spørgsmål.

Den Kognitive Metode har jeg en 1- årrig uddannelse i. Nogle mennesker har brug for at få sat tingene lidt i system, for at kunne forstå sig selv og andre og det synes jeg, den metode kan.

Med Den Narrative Metode kan man ændre folks fortælling om sig selv fra noget negativt til noget positivt. Gennem bevidning kan man skabe fokus på alt det, der går godt og det man gør godt og ad den vej ændre folks selvbillede. Det elsker jeg at være med til. Jeg har flere kurser i metoden.

Jeg har en 1-årrig uddannelse i kollegial supervision, som var baseret på den Systemiske Metode. Denne fletter jeg ind mellem alt det andet, når det giver mening.

Slutteligt er jeg uddannet Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut hos en international virksomhed, som en enkelt gang har afholdt uddannelse i København, hvor jeg var så heldig at være en af deltagerne.
Du kan læse mere her Welcome to Body Intelligence og også finde mig på listen af deres praktikere.

Arbejdserfaring

Jeg blev uddannet socialrådgiver i 2001 og siden 2003 har jeg arbejdet med folk der har problemer med rusmidler. Først som socialrådgiver og de sidste ca. ti år som behandler.
I starten var det heroinmisbrugere, der fyldte mest i mit arbejde, siden blev det brugere af hash, kokain, amfetamin og lignende stoffer og senest har jeg arbejdet mest med folk med alkoholproblemer.

Jeg har arbejdet med visitation til ekstern behandling, jeg har været på en Døgnbehandlingsinstitution, i en dagbehandling, i Vestre Fængsels rusmiddelbehandlingstilbud.
Jeg har været en del af et projekt under U-turn – Ro på Rusen, hvor jeg var ude på skoler og lave oplæg, klassedialoger samt have samtaler med de unge.
Jeg har også været et smut forbi Albertslund Kommune og været med til at starte deres Rusmiddelbehandling op og senest har jeg været ansat i Rusmiddelbehandling København.

Jeg arbejder med afhængigheden på samme måde uanset rusmiddel og fælles for næsten alle jeg taler med er, at rusmidlet er en måde at håndtere noget andet, der er svært. Et traume som ikke er blevet håndteret. Man kan nå rigtig langt med samtaleterapi, men man kan nå endnu længere, hvis man kombinerer det med kropsterapi.
Jeg har anvendt kraniosakral terapi i mit arbejde siden 2018, og det giver så god mening.

Forandringscirklen